Skip to content

Ja, ik kom ook graag naar de
home show

Je bent van harte welkom op onze feestelijke home show op maandag 6 en dinsdag 7 april. Laat je onder het genot van een een hapje en drankje volop inspireren door de laatste trends van het nieuwe woonseizoen. De deuren van onze showroom zijn vanaf 09.00u geopend. Je kan ons via dit formulier laten weten dat je ook wilt komen. Graag tot dan!

zoek op website

Toelichting download bestanden‚Äč

  • Wil je alle afbeeldingen in 1 x downloaden als ZIP bestand? Klik dan op het tandwieltje helemaal rechts in onderstaande grijze balk en kies alle bestanden downloaden (.zip).
  • Wil je enkele afbeeldingen tegelijk downloaden? Ga met je muis over de betreffende afbeelding zodat deze verkleurt en klik op het selectievlakje in de linker bovenhoek van de afbeelding. Herhaal dit voor alle afbeeldingen die je wilt downloaden. Klik dan op het tandwieltje in de grijze balk en kies download geselecteerde bestanden (.zip).
  • Wil je slechts 1 afbeelding downloaden? Ga dan met je muis over de afbeelding en klik op het dropdown icoon in de rechter bovenhoek van de afbeelding en kies Download bestand.

[outofthebox dir=”/richmondinteriors/finals/productsheets/dealers/nl” mode=”files” viewrole=”all” downloadrole=”all” showfolders=”0″ filelayout=”grid” candownloadzip=”1″ showbreadcrumb=”0″]