Skip to content

Inloggen
downloads

Om toegang te krijgen tot de download sectie voer je de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat u van ons ontvangen heeft. Heeft u nog geen login gegevens voor de download sectie? Neem dan contact met ons op.

save the date
home show

We hebben onze sfeervolle showroom weer volledig op zijn kop gezet en onze stijlkamers smaakvol ingericht met onze nieuwste meubelen en accessoires. Dompel even onder in de wereld van glitter en glamour en laat je verrassen door de luxueuze en elegante meubelen. Terwijl je volop inspiratie opdoet voor het nieuwe seizoen kan je bovendien genieten van een heerlijk verzorgde lunch. Kom je liever aan het eind van de middag? Schuif dan op maandag 6 april vanaf 18.00u aan voor een uitgebreid Italiaans buffet met muzikale omlijsting.

6 & 7 april, Butter 17 Obdam

Jij komt toch ook?

zoek op website

Toelichting download bestanden​

  • Wil je alle afbeeldingen in 1 x downloaden als ZIP bestand? Klik dan op het tandwieltje helemaal rechts in onderstaande grijze balk en kies alle bestanden downloaden (.zip).
  • Wil je enkele afbeeldingen tegelijk downloaden? Ga met je muis over de betreffende afbeelding zodat deze verkleurt en klik op het selectievlakje in de linker bovenhoek van de afbeelding. Herhaal dit voor alle afbeeldingen die je wilt downloaden. Klik dan op het tandwieltje in de grijze balk en kies download geselecteerde bestanden (.zip).
  • Wil je slechts 1 afbeelding downloaden? Ga dan met je muis over de afbeelding en klik op het dropdown icoon in de rechter bovenhoek van de afbeelding en kies Download bestand.

[outofthebox dir=”/richmondinteriors/finals/productsheets/dealers/nl” mode=”files” viewrole=”all” downloadrole=”all” showfolders=”0″ filelayout=”grid” candownloadzip=”1″ showbreadcrumb=”0″]