Skip to content

Projecten

Is jouw kantoor, restaurant of hotel toe aan een nieuw interieur? Dankzij meer dan 65 jaar internationale ervaring is projectinrichting onze kracht.

stop dreaming start creating

exclusief design
sfeervol & onderscheidend

Richmond Interiors realiseert samen met haar partners sfeervolle interieurs die onderscheidend zijn en bijdragen aan de ultieme beleving van jouw bedrijf. Wij geven advies over meubilair, verlichting en decoratie voor het inrichten van jouw project. Perfect afgestemd op de doelgroep en huisstijl. Meer dan 80% van onze collectie hebben wij in voorraad, hierdoor kunnen we snel leveren.

Richmond Interiors biedt een uitgebreide collectie meubels, verlichting en woonaccessoires in diverse stijlen, die stuk voor stuk klasse, comfort en sfeer uitstralen. Ben je op zoek naar iets exclusiefs en kan je dit niet vinden in onze bestaande collecties? Door eigen productie kunnen we ook voorzien in op maat gemaakt meubilair voor bijvoorbeeld horeca inrichting. Ontwerp je eigen banken of stoelen, in de door jou gewenste materialen en kleuren of pas items uit onze collectie aan naar wens. Wij geven met ons project- en horeca meubilair de perfecte invulling voor het verwezenlijken van jouw droominterieur, de mogelijkheden zijn legio!

Neem voor een vrijblijvend advies voor je projectinrichting gerust contact met ons op.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!

Play Video

instagram museum

‘The upside down’
Amsterdam

Het grootste interactieve instagram museum van Europa, waar jij de regels maakt. Het is net alsof een museum, een pretpark, een nachtclub, een paar perfecte achtergronden en wat magische paddenstoelen in een gigantische blender zijn gegooid om de ultieme Instagram-waardige Nederlandse ervaring te creëren.

Voor het café hebben wij de ‘pretty in pink’ stoelen, barkrukken, sofa’s, poefs, salon- en bartafels geleverd.

Interieur Ontwerp:  Karin Langeveld (Trapped In Suburbia)
Fotografie: Maurice Tiggeler (Blue Jam)

hotel

Marktstad
Schagen

Gelegen in het bruisende centrum van Schagen biedt dit unieke stadshotel inspirerende openbare ruimtes die ideaal zijn voor werk en plezier. Hotel Marktstad is dé plek waar je eet, drinkt, ontdekt en herkent, uitgaat en thuiskomt. Voor het sfeervolle restaurant hebben wij tafels, stoelen, banken en fauteuils geleverd.

Interieur Ontwerp: Donna Kunst

Herberg

Herberg Spanbroek
Noord-Holland

Deze voormalige meubelmakerij is volledig verbouwd tot een stijlvolle, luxe groepsaccommodatie voor groepen tot 40 personen. Door de combinatie van een klassiek en industrieel interieur heeft iedere ruimte een eigen luxe sfeer. Voor de eetzaal hebben wij eetstoelen, (eet)banken, (bar)tafels, barkrukken en fauteuils geleverd.

Website: herbergspanbroek.nl

hotel

Dry & Raw by Drakoulis
Athene

Dit restaurant in Griekenland combineert passie met expertise en kwaliteit. Drakoulis garandeert een ware ‘meat experience’. Een klassieke, maar ook stoere uitstraling. Voor dit restaurant hebben wij horeca meubilair geleverd. Interieur Ontwerp: Patrick Helou Fotografie: George Fakaris Website: Drakoulis.gr

take a look

voorbeelden
overige projecten

Ben je op zoek naar frisse ideeën voor de inrichting van je nieuwe restaurant of lounge-ruimte? We geven je hieronder graag een indruk van projecten die we inmiddels gerealiseerd hebben. Wellicht staat er iets tussen wat je aanspreekt, neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

zoek op website

Toelichting download bestanden​

  • Wil je alle afbeeldingen in 1 x downloaden als ZIP bestand? Klik dan op het tandwieltje helemaal rechts in onderstaande grijze balk en kies alle bestanden downloaden (.zip).
  • Wil je enkele afbeeldingen tegelijk downloaden? Ga met je muis over de betreffende afbeelding zodat deze verkleurt en klik op het selectievlakje in de linker bovenhoek van de afbeelding. Herhaal dit voor alle afbeeldingen die je wilt downloaden. Klik dan op het tandwieltje in de grijze balk en kies download geselecteerde bestanden (.zip).
  • Wil je slechts 1 afbeelding downloaden? Ga dan met je muis over de afbeelding en klik op het dropdown icoon in de rechter bovenhoek van de afbeelding en kies Download bestand.

[outofthebox dir=”/richmondinteriors/finals/productsheets/dealers/nl” mode=”files” viewrole=”all” downloadrole=”all” showfolders=”0″ filelayout=”grid” candownloadzip=”1″ showbreadcrumb=”0″]